Her finder du menu inspirationen til din næste fest
Og finder du ikke den ønskede ret, så klarer vi det helt sikkert alligevel.
Kontakt os uforpligtende for aftale med kokken, om sammensætning af passende menu til dit næste arrangement.
Menu inspiration til fest på Hotellet
Forretter
Hønsesuppe Carmen, m/ kogte ris, julienne af pigment 92 kr.
Flødelegeret karrysuppe m/hønsekød og urter 92 kr.
Fiskesuppe m/ 2 slags fisk 110 kr.
Pastrami på salat 95 kr.
Unghaneroulade m/ oliven og soltørrede tomater 88 kr.
Hummer Bisque m/ Hvidfisk
Lun havtaske m/ urtebeurreblanc og ”selleri-sne” 148 kr.
Husets fisketallerken m/ tre slags fisk, rejer og creme fraichedressing 145 kr.
Tapas a la Hotel Thisted 168 kr.
Hovedretter
Lammekrone m/kompot, friske grønsager og salat, lammesky 245 kr.
Grillet Kalvefilet m/ sauterede svampe, friske grønsager, smørsauterede kartofler, pikant sauce 218 kr.
Helstegt Kalvemørbrad m/ grønsager, sauterede svampe, flødegratinerede kartofler, tomat- og timiansky 268 kr.
Krondyrfilet m/ fuglerede med spidskåls tzatziki og demi glaze 248 kr.
Oksemørbrad Wellington m/ butterdej, pom risolles og maderiasauce 288 kr.
Desserter
Chokoladeskal med frisk frugtsalat og råcreme 98 kr.
Sprød nøddekurv med tre slags is og friske frugter 115 kr.
Hotellets islagkage med bærcoulis, frugt og snirkler 98 kr.
Dessert tallerken med kage, moussé og is 128 kr.
Dessertbuffet med kage, moussé, is og frugt 150 kr.
Chokokage med bær og syrlig sorbet 115 kr.
Til kaffen
Kaffe/ the 32 kr.
Hjemmebagte småkager 28 kr.
Kringle 28 kr.
Lagkage 36 kr.
Kransekage i stænger 38 kr.
Petit Fours (2 stk.) 42 kr.
Natmad
Croissant forskelligt fyld 86 kr.
Pålægsbræt m/ 4 slags pålægs og leverpostej, hjemmebagt rugbrød samt smør og fedt 148 kr.
Suppe - frit valg 88 kr.
Tarteletter med høns 92 kr.
3 slags sliders 99 kr.
Ta' selv kaffe 18 kr.
Minimum 15 kuverter
Fest på hotellet / i restauranten
Forretter
Klar suppe med kød- og melboller.
Rejecocktail med asparges og citron, serveret med lun flutes
Koldrøget Laks med urtecreme, sæcon grønt
Tarteletter med høns i asparges
Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute
Hovedretter
Flæskesteg m/ Svesker, rødkål, chips, surt, brunede- og hvide kartofler
Kalvesteg stegt som vildt m/ ristede nødder og druer, fugle reder fyldt med Waldorff, tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce
Gammeldags oksesteg m/ glaserede løg og champignons, karotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce.
Kylling saute Merengo m/ syltesager, rabarber kompot
Indbagt Oksemørbrad, pom risolles, cognacsky, grønt, svampe (+ 99 kr.)
Desserter
Èn Surprice
Nøddekurv m/ 2 slags is
Banan Split
Pære Belle Helene
Minimum 15 kuverter