Lækkerier for enhver smag.... Når du vælger buffet har alle gæster mulighed for at spise det de allerhelst vil have, for sådan er det når man selv kan vælge.
Kokken har præsteret to forskellige muligheder, eller du kan selv vælge forskellige retter fra "sammensæt selv buffeten"
Ring og forhør om ledighed, eller hvis du har yderligere spørgsmål til buffeterne.
Tilbydes på hverdage og lørdage, til frokost eller aften på Hotellet
Minimun antal kuverter er 15 ved alle buffeter.
Bagt Hvidfisk m/ hvidvinssauce
Serveres fra buffet:
Langtidsstegt Hereford m/ bearnaise sauce
Pulled Pork m/ grønsager og soltørrede tomater
Stegt Kylling m/ timian og rødløg, svampesauce
Ovnbagte grønsager m/ timian
Bruschetta
Græsk salat
Blå Castello m/ cognac marinerede svesker
Brie m/ hybenkompot
Chokolade brownie m/ hvid chokolade
Citronsnitter m/ karamel moussé
Frisk skåret Frugt på fad
Friskbagt Brød
Pris kr. 378 pr. person
Børn under 10 år ½ pris
Kan bestilles til arrangement på hotellet - til frokost eller aften.
min. 15 kuverter
Koldrøget Laksetatar
(portionsanrettet)
Serveres fra buffet:
Rødtunge paupietter på urter, hertil Sc. Hollandaise
Kalvemørbrad, rødvinssky m/ hvidløg, urter
Helstegt krondyr filet med vildtsky og tranebær
Caprese salat, mozzarella, tomat, basilikum
Quinoa salat m/ granat æble, spidskål
Bagte Kartofler med timian
Saute af årstidens rodfrugter
Ostebrædt, 4 slags oste, hyben, kiks
Pannacotta m/ frugt i sæson
Chokoladekage m/ bærmoussé
Frisk skåret Frugt på fad
Friskbagt brød
Pris kr. 478 pr. person
Børn under 10 år ½ pris
Kan bestilles til arrangement på hotellet - til frokost eller aften.
min. 15 kuverter
Klar suppe med boller og flutés 82 kr.
Friskbagte boller med 3 slags pålæg og 2 slags ost 92 kr.
Pølsebord med diverse tilbehør, lun leverpostej og specialbrød 108 kr.
Italienske oste og pølsebord med tilbehør 145 kr.
Sliders med 3 forskellige slags fyld 99 kr.
Byg selv Hotdog 88 kr.
Æggekage med 6 slags tilbehør 128 kr.
min. 15 kuverter
Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og 1 dessert
Kolde retter
Sæsonens Fiskefad
Lufttørret skinke med pesto og melon
Varmrøget laks, salat med sæcon grønt og jordskokkechips
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter
Lakseroulade i tang
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat
Varme retter
Lammekølle med persille og hvidløg
Indbagt laks med spinat og koriander
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt
Honningglaseret skinke med timian og rødløg
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter
Kyllingebryst i flødesauce, hvidvin og champignon
Kartofler
Smørvendte kartofler med frisk persille
Flødekartofler med løg og oregano.
Kartoffel Timbale
Ovnbagte kartofler med skræl, olie og rosmarin
Tilbehør
Pastasalat med sæson grønsager.
Årstids salat
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix.
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger.
Desserter
3 slags oste med druer, chokolade og brød.
Cookiekage med karameliseret chokolade og kirsebær
Nødde brownie med saltkaramel og chokoganache
Hjemmelavet islagkage m/
nødder, daim, chokolade og hindbær puré.
"Arrangement på hotellet "
pr. kuvert 368 kr.
"Ud af huset"
pr. kuvert 325 kr.
Ekstra kold- varm ret eller dessert: 45 kr. pr. kuvert
Ekstra tilbehør eller kartoffelret: 35 kr. pr. kuvert
min. 15 kuverter
2 slags sild med karrysalat
Rejer med citron, mayonnaise og æg
Lun rødspættefilet med remoulade
Hønsesalat med ananas og tomat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Tarteletter med høns i asparges
Lun ribbenssteg med rødkål og agurkesalat
Små frikadeller med kartoffelsalat
Mørbradbøf med champignons a la crème
Mazarinkage med appelsin
Frugtanretning
Gl. dags æblekage
Brød og smør
Kan bestilles til arrangement på hotellet - til frokost
Pris kr. 285 pr. person
Børn under 10 år ½ pris
min. 15 kuverter