Velkomstdrink

Forretter ”portionsanrettet”- vælg én ret

Suppe / Bisque - vælg selv én
2 slags Laks eller Bagt Torsk, Asparges, Tomat, cremefraishe dressing
Tapas tallerken paté, skinke, pesto

*Fiske symfoni (+ 68 kr. pr. kuvert)

Hovedretter ”fadserveres”- vælg én ret

Ølbraisseret kalvespidsbryst pære waldorfsalat, surt, grønt

Kalvesteg stegt som vildt, ½ æble med gelé, hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær, flødesauce.
Flæskesteg med sprøde svær, rødkål, svesker, sur, sød og sky sauce.

Duet af Culotte og Svinekæbe Rodmix, urtesky, nøddesauce
*Rosa stegt kalvefilet, svampemix, grønt, stegte kartofler. ( + 85 kr. pr. kuvert)

Desserter ”portionsanrettet” vælg én

Brombærdessert, chokobund, brombær mousse, bær, knas
Hjemmelavet islagkage, friske bær og frugt puré

*Desserttallerken, Kage, Mousse, Is (+ 45 kr. pr. kuvert)

Kaffe og småkager

Natmad - vælg én

Æggekage m/ 6 slags tilbehør

Klar suppe med boller og flutes.
Pølsebræt, 3 slags og lun leverpostej.

Velkomstdrink, én forret, én hovedret, én dessert, én natmad, kaffe og småkager

Vin, øl, sodavand ad libitum

Pr. person 699 kr.

Børn under 10 år ½ pris
incl. Borddækning, blomster, lys og venlig betjening.

Fra kl. 17.30 - natmad senest 01.00

PDF til print

Velkomstdrink

Forretter
”portionsanrettet”- vælg én ret

Honning glaseret Lakse rose
lulla rosa, lime, julienne af urter.

Torske soufflé
med sauce verte og baconcrumble, årstidens salater vendt i citrus.

Røget Oksemørbrad
på små salater, syltet rødløg, Thybo ost.

Legeret Fiskesuppe
med muslinger, urter, safran mayo på crostini.

Hovedretter
”fadserveres”- vælg én ret

Duet af kalve culotte og lamme krone
sauteret grønt, timian sauce.

Provance indbagt kalvemørbrad
med morkel sauce, timbale, urter, provence.

Dansk Oksemørbrad
med peber sauce, svampesymfoni.

Desserter
vælg én ret

Nøddekurv med chokolade
og isvalg fra Ismejeriet Thy

Amarettoparfait
med syltede kirsebær, honningvendte nødder.

Gateau Marcel
syrlig bærcompot, æblesorbet.

Citron/lime fragillité
collis, marcipan sne.

Kaffe og petit four

Natmad
vælg én ret

Pølsebord
diverse tilbehør.

Æggekage
7 slags tilbehør, brød, smør.

Velkomstdrink, én forret, én hovedret, én dessert, én natmad, kaffe og småkager
Italienske vine, øl og sodavand ad libitum.

Pr. person 899 kr.

Børn under 12 år ½ pris
incl. Borddækning, blomster, lys og venlig betjening.

Fra kl. 17.30 - natmad senest 01.00

PDF til print

At få en fast pris før ”festen går i gang” er for mange vigtigt og betrykkende.

Vi giver gerne en fast pris på både den fest hvor der er tænkt meget på økonomien og på den hvor det hele følger med.

Det må blot nævnes, at når der gives en fast pris på vin og maden, samt fri udskænkning af øl, vin og sodavand under dansen, er vi nødt til at sikre os i rimelig grad.

Det er derfor ikke altid den billigste løsning at vælge den faste pris, hvorfor det bør opvejes mod trygheden ved at vide hvor ”festen ender”.

Den bedste vejledning vi kan give, er at vi sammen gennemgår festens forløb og finder ud af hvad der lægges vægt på i det konkrete tilfælde.

I de følgende forslag beregnes til kl. 01.00 og med starttidspunkt kl. 18.00, hvilket dog  kan ændres efter ønske og forudgående aftale.

Såfremt selskabet starter før- eller slutter senere end ovennævnte tidspunkt, vil der pr.  time blive beregnet kr. 50,- pr. person.

Vi kan oplyse, at ungdomsfester, skoleafslutninger, svendegilder, firma arrangementer, julefrokoster o.l. ikke kan afvikles som helaftensarrangementer.

Minimum 30 personer

Til alle helaftensarrangementer er følgende inkluderet i prisen :

  • Borddækning, incl blomster.
  • Servering
  • Forret, hovedret, dessert og natmad.
  • 1 glas Velkomstdrink 
  • 1 glas dessertvin
  • Øl, sodavand samt vin a libitum hele festen dog max. 7 timer